Saptamana mobilitatii

Citat de pe site -ul Agentiei Nationale a Mediului :
 

În acest an se organizează, în perioada 16 – 22.09.2006, o nouă ediţie a  „European Mobility Week” (EMV) sub deviza „Schimbări Climatice”. Ziua de 22 septembrie 2006 va fi dedicată mersului pe jos, cu bicicleta etc., cu tema “În oraş fără maşină”. În acest sens se desfăşoară în oraşele din ţară şi în Bucureşti acţiuni referitoare la: transportul public, deplasarea cu bicicleta, artere verzi de circulaţie, mobilitate şi sănătate, acţiuni de întreţinere a spaţiilor verzi, activităţi educative privind protecţia mediului în instituţiile locale de învăţământ, activităţi sportive, concursuri tematice.

 

Ca şi în anii trecuţi, coordonatorul naţional va fi Agenţia Naţională pentru protecţia Mediului, iar Agenţiile Regionale pentru protecţia Mediului cât şi Agenţiile Judeţene pentru protecţia Mediului vor organiza activităţi în colaborare cu autorităţile locale. 

 

Pentru detalii privind organizarea acestui eveniment, modalitatea de înscriere a participanţilor etc., se poate accesa site-ul www.mobilityweek-europe.org.

La nivelul municipiului Bucureşti, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului va organiza activităţi împreună cu Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului şi Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti.

Este o initiativa foarte buna, din pacate nu exista deloc comunicare intre organizatorii romani si beneficiarii acestei actiuni, adica noi toti. Am incercat sa aflu programul manifestarilor pentru sapatmana mobilitatii, atat de la Agentia Nationala, cat si de la regionala Bucuresti, dar si ministerul mediului. Nu a raspuns nimeni la email.

Iar site -urile web ale acestora nu amintesc mai nimic despre aceasta actiune.

 

Mihai PALADE

Anunțuri

Un gând despre „Saptamana mobilitatii

  1. Pingback: Programul Saptamanii Mobilitatii « Mihai PALADE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s