Site -ul primariei sectorului 6

La adresa www.primarie6.ro se gaseste site -ul administratiei locale a sectorului 6.

Imi pare rau sa spun asta, dar site -ul web este un amalgam de informatii, de multe ori COPY – PASTE, nestructurata si cel mai grav, incompleta si veche.

Wesite -ul primariei sectorului 6

Reclame

2 gânduri despre „Site -ul primariei sectorului 6

  1. Buna ziua! Nu stiu cine va citi acest mesaj, dar eu, ca locuitor al sectorului 6, am obligatia de a-l scrie! Locuiesc pe strada Nucsoara, nr. 11, bl.31, sc. 2 si incerc sa va aduc la cunostinta faptul ca atat pe strada mea cat si pe celelalte strazi din jur este nevoie de locuri de parcare datorita cresterii numarului de masini, dar nimeni nu se intereseaza de masinile abandonate care sunt in numar foarte mare si ocupa foarte mult spatiu de care noi avem nevoie. Spatiile verzi care de fapt nu mai sunt verzi si sunt pline de boscheti, la fel, ocupa foarte mult spatiu si pot deveni locuri de parcare! O alta problema majora cu care ne confruntam in zona si nu numai, sunt tomberoanele de gunoi dintre blocuri, care emana mirosuri oribile si sunt imprastiate peste tot. Este adevarat, toate acestea si din cauza oamenilor care sunt nepasatori in privinta curateniei , dar si a celor de la firmele de salubrizare, in speta sc. Urban. sa, care isi fac treaba de mantuiala si mai mult fac mizerie decat sa ridice gunoiul, iar cei care trebuie sa faca ordine printre blocuri nu vin niciodata, dau cu matura decat pe bulevarde unde nu este neaparat nevoie sa pierzi toata ziua! Va rog sa luati in consideratie acest apel si in speranta unei rapide rezolvari, va salut!

  2. Buna ziua,

    Nu pot face altceva decat sa transmit mai departe mesajul dumneavoastra pe adresa primariei sectorului 6, prim6@primarie6.ro.
    Personal, sunt dezamagit de activitatea actualei administratii locale POTERAS: nu reusesc sa identific niste programe si proiecte serioase care se desfasoara in sector; in ceea ce priveste transparenta actului administrativ este foarte grav, sursele actuale de informare http://www.primarie6.ro sunt o mare pacaleala.

    Mihai PALADE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s