Nebunia din Ghencea

Salutari,

Vrei sa vii seara acasa linistit si cand colo: blocaje peste blocaje. De ce (!?), pentru ca echipa Steaua are meci in aceasta seara. Meci mare, cu LYON.

Nu asta este problema, HAI STEAUA!, dar faptul ca un cartier intreg este blocat din cauza unui meci nu este deloc normal intr-o capitala europeana. Am cateva comentarii:

  1. In jurul orelor 20:00 linia de travai 41 nu mai era functionala. De ce o fi fost nevoie de aceasta limitare nu inteleg (!?), tramvaiul avand calea lui de rulaj care nu se intersecteaza deloc cu carosabilul.
  2. In intersectia TRICODAVA, desi era puzderie de politishi si jandarmi, aceasta era blocata. Si ce mi s-a parut mai grav a fost faptul ca domnii politishi nu reuseau sa fie fermi si sa gestioneze traficul.
  3. In plus, pe o arie de cativa kilometrii in jurul stadionului STEAUA se circula infiorator de greu. Chiar si delegatiile oficiale ale LYON (echipa + oficiali), deshi erau incadrati intr-o coloana oficiala, erau blocati pe bulevardul BRASOV, intre Pta. Dr. Taberei si TRICODAVA.
  4. Si foarte multe mashini parcate alandala pe strazile laterale zonei cu interdictie de intrare, adica zona stadionului STEAUA: TRICODAVA, Prelungirea Ghencea, Ghencea, Titel Petrescu.

Parerea mea este ca aceste situatii arata inca o data cat de nepregatiti suntem din punct de vedere al infrastructurii publice. Pentru ca niciun primar nu s-a gandit cum largeasca strazile din Bucuresti sau sa fluidizeze traficul!

 In plus, de ce toata lumea trebuie sa vina cu masina!?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s