Se intampla in Romania

Tocmai ce urmaream in reluare FocusPlus pe PrimaTV stirile, cand ce vad si ce aud:

  1. O batrana din Suceava, la varsta de 70 ani, a facut o luna de inchisoare, pentru ca, timp de cativa ani a arat un pamant care nu era al ei. Batrana a iesit astazi din inchisoare din motive de boala, dar daca in 3 luni de zile presedintele tarii nu semneaza gratierea, este foarte posibil sa se intoarca in inchisoare. Nu imi vine sa cred cand aud aceste lucruri! Cum este posibil sa treaca nepedepsiti marii nesimtiti ai Romaniei, iar oamenii simpli sa „beneficieze” de inflexibilitatea procedurilor de lucru din Codul Penal.
  2. Tot astazi, cativa simpatizanti ai lui Lenin au manifestat in fata Casei Presei, in locul unde trona statuia liderului comunist. Foarte bine, este o tara libera, ceea ce vreau eu insa sa subliniez este faptul ca, de mai bine de 16 ani, autoritatile locale nu au fost in stare sa inlocuiasca statuia lui Lenin cu un monument reprezentativ! Ei bine, daca eu as fi primar sau cel putin consilier local, un monument reprezentativ in piata Casei Presei ar deveni o prioritate pentru mine. Imi aduc aminte cu tristete cum nu stiu ce primar al sectorului 1, dl. PADURE parca, a infipt doua bete in soclul statuii lui Lenin. Doua bete cu steagurile Uniunii Europene. Rasu’ plansu domnilor!
Reclame

2 gânduri despre „Se intampla in Romania

  1. 1.esti naiv…marii nesimtiti sunt si oameni destepti…stiu sa se ascunda…in nicio tara din lume nu poti sa condamni pe cineva fara probe.
    2.Din partea mea statuia poate sa stea acolo…nu are rost sa ne renegam trecutul…problema vine cand e vorba de Antonescu.Tablourile si statuile care il infatiseaza sunt interzise pe motiv ca a fost nazist…asta da tampenie…

  2. 1. Numarul nesimtitilor deshtepti care „actioneaza” in Romania este multe prea mare. Nesimtit de mare! Nu ne mai mira faptul ca perceptia populatiei cu privire la gradul coruptiei este atat de mare.

    2. Pe mine ma deranjeaza faptul ca de 16 ani de zile peisajul este dezolant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s