[Linia 41] – Trafic ingreunat

Buna dimineata,

In mod  deosebit, traficul liniei 41 in aceasta dimineata fost infiorator:

  • sute de oameni asteptau tramvaiul in Ghencea; erau atat de multi incat refugiul (care intre noi fie vorba, a fost proiectat eronat,  mult sub  capacitatea medie de calatori pe care trebuie sa o preia!) devenise neincapator; oamenii erau petrotuare, pe strada si pe linia de tramvai.
  • tramavaiele soseau pline inca de la capat (pentru ca urcau oamenii de la SOSIRE!) si plecau mai departe burdushite cu calatori
  • a cobora undeva la piata sau Plaza Romania era un chin, iar peste tot erau foarte foarte multi oameni care incercau sa urce in tramvaie

Am solicitat RATB un comunicat oficial cu privire la situatia din aceasta dimineata. Daca se considera profesionisti acest comunicat va veni, daca nu, probabil vor ignora solicitatea mea asa cum cei mai multi prefera sa o faca.

Buna dimineata, Nu stiu daca este o regula, dar situatia din aceasta dimineata in ceea ce priveste traficul de calatori pe linia tramvaiului 41 a fost deosebita: efectiv, de la start -ul acestui traseu (Ghencea) si pana la Plazza Romania, tramvaiele au fost mai rare sau mai dese, dar oricum, deosebit de aglomerate. Capacitatea refugiilor de tramvaie (care, cel putin la statia Ghencea a fost proiectat eronat, fiind mult prea ingust pentru fluxul de calatori de la orice ora!) a fost mult depasita la majoritatea statiilor de tramvaie, calatorii fiind nevoiti sa astepte in strada.

As dori un comunicat oficial din partea RATB in ceea ce priveste situatia de astazi dimineata!

Va multumesc,

Mihai PALADE

Orele 21:00: revin cu cateva detalii despre situatia tramavaiului 41 de dimineata. Sotia mea mi-a spus ca a fost nevoita sa mearga pe jos la servici pentru ca tramvaiul 41 nu mai circula deloc in jurul orelor 9:00 dimineata. Cate o mare de oameni astepta in fiecare statie de tramvai. Asadar ceva s-a intamlat de dimineata. Ar fi bine ca RATAB -ul sa faca publice motivele acestei ingreunari din trafic!

Reclame

Un gând despre „[Linia 41] – Trafic ingreunat

  1. Cât mai e până devin istorie refugiile înguste lipsite de garduri de protecție????Ne-am săturat de refugiile înguste lipsite de garduri de protecție.Formulează o petiție prin care să soliciți la PMB înlocuirea tuturor refugiilor înguste lipsite de garduri de protecție cu refugii mai late prevăzute cu garduri de protecție.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s