O lectie de management

Ultimii cativa ani au insemnat pentru sectorul 6 cel putin 2 complexe comerciale mari: Plazza Romania si, in constructie, Controceni Park. Mai sunt si altele: Carrefour, Bricostore, etc, dar vreau sa ma refer la primele doua pe langa care trec aproape zilnic. Nu stiu daca ati remarcat, dar ritmul de constructie la aceste lucrari a fost unul foarte sustinut. Fara prea mult tam-tam, fara galagie, intr-un ritm sustinut aceste complexe au fost gata la timp, conform placutzelor de informare: data inceperii constructiei – data finalizarii constructiei.

Spre deosebire de majoritatea lucrarilor publice „menegiuite ” de administratia publica locala, vezi lucrarile pentru inlocuirea cablurilor electrice sau modernizarea Pietei Drumul Taberei. Cel putin la Piata Drumul Taberei mi se pare absurd ca prima faza din planul de modernizare al pietei sa dureze mai bine de 2 ani de zile. Doar prima faza! Este ca si cum as incepe sa-mi renovez casa si numai pentru baie mi-am propus sa stau 6 luni in moloz.

Ei bine, daca as fi primar sau cel putin consilier local, as investi in niste programe de training in management pentru primar, directori de programe, in general in toti oamenii care au responsabiliotati de conducere in administratia locala.

Reclame

9 gânduri despre „O lectie de management

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s