Bucuresti, De interes local dar nu numai, Primaria sectorului 6

Si totusi un lucru bun in sectorul 6

Anume, patinoarul amenajat vis-a-vis de piata Drumul Taberei. Prima data a fost amenajat in iarna lui 2005 – 2006, timp de un an de zile a ramas oarecum dezafectat (nu va mai spun ce mizerie este acolo!), iar in decembrie 2006 l-au pornit din nou. Cred ca asta este singurul lucru cu care domnul Poteras se poate lauda, ca a lasat posibilitatea oamenilor sa patineze!

Nu vreau sa intru in detaii, daca aceasta lucrarea putea fi facuta si mai bine!

Patinoar in sectorul 6Patinoar in sectorul 6

Standard

2 gânduri despre „Si totusi un lucru bun in sectorul 6

  1. Se pare ca este o problema majora cu zgomotul. Am gasit un articol detaliat in Gandul: http://www.gandul.info/articol_25659/patinoarul_din_drumul_taberei__cosmarul_cetatenilor_din_zona.html

    Iar din zona comentariilor, cel al lui dan t [postul 26] mi se pare foarte adevarat:
    „Oare asa ceva se poate intimpla intr-o capitala a unei tari care face parte din UE, sau care se consideraq a fi civilizata? Aceasta -i intrebarea la care trebuie sa raspunda persoanele care au fost chestionate , care lucreaza in institutiile statului, al carui venit / salariu provine de la buget si care au responsabilitati clare in a apara drepturile catateanului, prin aplicare legilor in vigoare. Acest fapt este un exemplu clar referitor la modul in care slusbasii statului, alesii nostrii, bugetarii platiti de noi, gindesc si inteleg integrarea Romaniei in UE. Ce au in comun este lipsa de responsabilitate. Dar sa-i luam pe rind. 1) In ce coditii a fost obtinuta Autorizatia de functionare provizorie pt. patinuoarul in cauza, mai ales ca se stiau antecedentele din 2005. Ce are de spus alesul domn Poteras ?. 2) Garda Nationala de Mediu, prin comisarul …… nu este in stare sa determine intensitatea zgomotului la nivelul solului dar si al ferestrelor? Daca nu sunt in stare, atunci pe ce alte activitati sunt in stare sa-si incaseze salariile, primele, etc.? 3) Sectia Politie nr. 22 este pusa in fata unei activitati care tulbura cit se poate de clar linistea publica. Nu are nici o reactie si paseaza responsabilitatea. Iar pentru aceasta „activitate” dusa „conform legii in nvigoare si a regulamentelor interioare” domnii politisti au de asemenea salarii si desigur se bucura de alte drepturi materiale. Cam asa fac politistii de azi, care din pacate au pastrat naravurile militienilor de ieri ! Acest mod de „a munci” este posibil deoarece catatenii au o atitudine pasiva. In cel mai bun caz, unii dintre ei, fac o reclamatie verbala, sau mai rar in scris. La nivelul colectivitatii nu se face nimic. In acest caz de ce oare Asociatiile de proprietari nu dau in judecata institutiile statului care ni-si fac datoria, S.C. care se ocupa cu activitatea patinuarului. De ce biserica din vecinatate are o puzitie atit de retinuta si blazata. Este oare un exemplu pozitiv?”

  2. Pingback: 2 lucruri bune in sector « Mihai PALADE

Lasă un comentariu