Bataie de joc dusa la extrem! Cat mai suportam!

Domnule primar, domnilor consilieri, stimata ADP s6!

Sunteti cei mai ignoranti functionari publici pe care i-am intalnit vre-odata!

De un an de zile incerc sa va aduc la cunostinta starea dezastruoasa a parculetzului penru copii de pe strada Tolbei. Nu ati facut nimic.

Mai nou, cei care au efectuat lucrarile de asfaltare pe strada Tolbei au intrat cu basculanta in parculetz ca sa deverseze in zona unele deseuri.

Imaginile vorbesc de la sine!

Domnule primar POTERAS, interveniti cat mai repede sau lasati-ne demisia!

cu basculanta in parculetul de copiicu basculanta in parculetul de copiicu basculanta in parculetul de copiicu basculanta in parculetul de copiicu basculanta in parculetul de copii

Reclame

4 gânduri despre „Bataie de joc dusa la extrem! Cat mai suportam!

 1. La postul de pe domnuleprimar.ro, respectiv http://www.domnuleprimar.ro/index.php?module=sesdetail&ids=12849&message=ok, unde amintesc de mai multe probleme din sector, printre care si cea a parculetzului de pe strada Tolbei, am primit un raspuns sec de la dl. primar POTERAS:


  07 Februarie 2007

  Urmare sesizarii dumneavoastra, iregistrata la Primaria Sectorului 6 cu ID nr. 12849, va comunicam ca s-a intervenit la ADP Sector 6 si la SC URBAN SA pentru solutionarea aspectelor sesizate.

  Cu respect,

  Cristian Constantin Poteras

  Fara comentarii …

 2. Pingback: Locul de joaca de pe strada Tolbei, sectorul 6 « Mihai PALADE

 3. Reprezint un ONG care are ca principal scop dezvoltarea comunitatii Ghencea. Nu stiam de existenta acestui parculet, dar copiii inscrisi intr-unul din programele dezvoltate de noi, mi-au descris imaginea deplarabila a acestuia.
  Tocmai m-am intors din parcul Tolbei si cautand informatii am dat peste articolele dvs. Haideti sa incercam sa facem ceva impreuna…cum ar fi reamenajarea parcului, doar cu acordul ADP si cel mai important cu sprijinul comunitatii. Pana in prezent avem sprijinul politiei de proximitate pentru derularea acestui proiect, precum si posibilitatea de a mobiliza comunitatea sa sustina financiar reamenajarea parcului.
  Ne-am propus sa demaram reamenajarea parcului in iulie….insa pana atunci avem nevoie de idei, informatii punctuale privind viitorul aspect al parcului.
  Ce spuneti, colaboram?

  Miruna Nistor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s