Unele asfaltari au loc si in sectorul 6

Buna seara,

Pe langa atat de multe lucruri negative care imi atrag atentia zilnic in sectorul 6, saptamana trecuta am remarcat ca in unele zone, printre blocuri, au fost efectuate cateva asfaltari de strazi si amenajari de trotuare.

Parerea mea este ca, in contextul actual, cand numarul masinilor este extraordinar de mare raportat la capacitatile de parcare dintre blocuri, pe langa construirea de parcari supraetajate, amenajarea de noi locuri de parcare trebuie sa se faca si prin reconfigurarea strazilor si cailor pietonale. Altfel nu aveam de a face decat cu lucrari de astfaltare pentru strazi si trotuare, peste care, alandala, stationeaza masini.

parcari printre blocuriparcari printre blocuriparcari printre blocuri

Anunțuri

Un gând despre „Unele asfaltari au loc si in sectorul 6

  1. Sunt de acord cu reconfigurarea strazilor prin crearea de noi locuri de parcare insa nu pot fi de acord cu unele proiecte cum este cel de pe str.Boisoara din sect.6 unde trotoarul a devenit o „barna”pt exercitii de echilibru iar de lasat loc pentru plantarea de noi arbori nici nu poate fi vorba.Cei cativa arbori ramasi pe ici pe colo au fost protejati de borduri iar strada arata ca dintii soacrei………azi se face trotoarul maine se strica si se reface altfel,azi se imprejmuieste un copac,maine se taie copacul (nu vazusera ca era uscat) si iar se reface soseaua ,zilnic se schimba proiectul ….care o fi fost proiectul initial?sau care e cel final?poate vor face totusi o masuratoare si vor cadea de acord sa lase locuri de parcare alternand cu locuri pentru plantarea de arbori intr-un simt geometric……..sau estetic….nemaivorbind de util…….nimeni nu cred ca a uitat de soarele dogoritor…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s