Watch your mouth!

Rasfoind pe net am gasit o declaratie de presa din mai 2004 a PNL, in plina campanie electorala in sectorul 6, intre Dan DARABONT si Cristian POTERAS.

Acum, dupa 3 ani de zile de la alegerile din 2004 sa nu uitam de unde am plecat, unde am ajuns si ce alegeri vom face in 2008. Sper ca domnul POTERAS sa nu aiba indrazneala sa mai candideze. De fapt, ar fi mai nimerit sa-si dea demisi cat mai repede. Ma gandesc cu groaza ca va mai trece cel putin 1 an de zile, iar toate problemele pe care, cel putin, eu le-am observat in jurul meu, nu isi vor gasi rezolvarea cu actuala conducere a administratiei locale a sectorului 6.

Trist!

Veţi plăti în ziua de 6 iunie, domnule Darabont [Rating: ***** Voturi exprimate: 1]

Biroul de presă PNL
26 05 2004 În timp ce preşedintele PSD Sector 6 se ascunde de cetăţeni în biroul său şi încearcă să câştige un nou mandat prin minciună şi prin panouri de zeci de mii de euro, echipa Alianţei D. A. PNL-PD şi Cristian Poteraş, candidatul Alianţei pentru Primăria Sectorului 6, merg zi de zi pe străzi şi alei, în pieţe sau parcuri, ascultând problemele cetăţenilor. Noi ne confruntăm zilnic cu eşecurile lamentabile ale primarului Dan Darabont în administrarea sectorului 6. Noi nu avem timp să „vandalizăm” nici un panou. Cu atât mai mult cu cât aceste panouri sunt plătite practic din banii contribuabililor, de toţi cetăţenii sectorului 6!În faţa încercărilor disperate ale lui Dan Darabont de a-şi păstra scaunul de primar şi libertatea, am hotărât să îi comunicăm preşedintelui PSD Sector 6 următoarele:

  1. Minţiţi opinia publică cu fiecare prilej, asumându-vă realizări care nu vă aparţin. Cei care v-au auzit promisiunile în 2000 vă vor judeca. Veţi plăti în ziua de 6 iunie.
  2. Aţi umplut tot sectorul cu panourile, afişele şi bannerele dumneavoastră, depăşind cu mult limita admisă de lege pentru cheltuielile de campanie. Din ce bani? Veţi plăti în ziua de 6 iunie.
  3. Aţi organizat concerte de manele, stricând seara unui cartier întreg, în timp ce numeroase familii erau în doliu, după tragedia de la Mihăileşti. Nu aveţi nici o ruşine! Veţi plăti în ziua de 6 iunie.
  4. Aţi ajuns să apelaţi la scrisori mincinoase, falsificând semnăturile liderilor Alianţei, şi să vă distrugeţi singur panourile. Nu vă mai crede nimeni minciunile! Veţi plăti în ziua de 6 iunie.
  5. Obligaţi comercianţii şi administratorii de blocuri să vă distribuie materialele electorale, abuzând de funcţia pe care încă o mai deţineţi. Nu mai înşelaţi pe nimeni! Veţi plăti în ziua de 6 iunie.

Nici sondajele mincinoase, fabricate în biroul din care vă este frică să mai ieşiţi, absolut hilare, nu vă mai pot salva, domnule Darabont. Cetăţenii Sectorului 6 se vor elibera, în ziua de 6 iunie, de sub ocupaţia PSD. În 6 iunie 1944, Aliaţii au debarcat în Normandia, dând lovitura de graţie Axei Răului. După exact 60 de ani, Alianţa va debarca în toate primăriile din Bucureşti. Şi va da lovitura de graţie PSD-ului, această esenţă a răului care încearcă să sugrume România.

Şi atunci, domnule preşedinte al PSD Sector 6, veţi răspunde în faţa legii pentru tot ceea ce aţi făcut în aceşti patru ani. Şi nici o strategie de campanie nu vă va ajuta.

Alianţa D.A. PNL-PD, Sector 6

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s