Timpul trece, primavara a venit

… iar daca doriti sa iesiti cu copiii dumneavoastra in parculetzul din fata blocului, mai bine mai asteptati. Asa cum parcultezul de pe strada Tolbei zacei in mizerie de mai bine de un an de zile, probabil si restul parcurilor sunt la fel de insalubre.

parculetzul de pe strada Tolbei

Totusi este un post pe domnuleprimar.ro care mentioneaza ca undeva prin cartierul Crangasi tocmai a fost amenajat un parculetz pentru copii. Mare minune! Tare as trage o fuga pana acolo sa vad!

… dupa cateva ore: DA, am tras o fuga pana in Grangasi sa vad parculetzul cel nou. Intr-adevar, undeva intre blocuri, pe strada Nucsoara, a fost amenajat de curand un parculetz pentru copii. Lucrarea arata bine, in genul celor executate prin sectorul 3. Adica: mobilier modern, spatiu ingradit cu bun gust, iar trotoarele amenajate si ele.

In schimb, spatiul amenajat este dupa parerea mea foarte mic in comparatie cu numarul de copii care, cu siguranta, locuiesc in zona. Vreau sa va spun ca este vorba de o zona foarte aglomerata acolo in Grangasi. Practic nu au fost amanajate decat:

  • un tobogan de lemn
  • 2 leagane/scranciobe
  • o groapa cu nisip

ATAT. In rest sunt foarte multe banci, cam 10. Am adaugat si 2 poze. Nu se vede prea grozav pentru ca deja se innoptase cand am ajuns eu pe acolo.

un parculetz modern un parculetz modern

Am tras o fuga si strada cealalta mentionata de domnul care a avut postul mentionat mai sus, pe domnuleprimar.ro. Acolo se gaseste un teren, tot intre blocuri, dar care arata jalnic. Zona este inavadata de masini si este o mocirla, ceva de nedescris. Si mai sunt si niste gropi de iti este mai mare mila sa intri cu masina pe acolo. Ma rog, un loc numai bun pentru a fi modernizat. Sa speram ca domnul Poteras nu se opreste doar la un singur loc de joaca pentru copii.

o mlastina intre blocuri

In drum spre casa am mai intalnit un parculetz pentru copii, tot printre blocuri. Jalnic. Unul dintre acelea METALICE, compatibil UE. :-))

un parc metalic

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s