Diferente intre comunicatele de presa

Noi spatii de recreere
Sectorul 3 Primaria si-a propus sa amenajeze in acest an, in cadrul Programului „Mediul curat conteaza”, parcuri, mini-parcuri si locuri de joaca. In perioada urmatoare vor fi amenajate 16 parcuri sau locuri de joaca. Inspectorii din primarie analizeaza alte 26 de zone. In 2006, au fost amenajate 40 de locuri de joaca si 30 de parcuri si mini-parcuri.
Probleme comune ale blocurilor
Sectorul 6 Primaria a solutionat 400 de sesizari. Marea majoritate se refera la: relatiile dintre proprietari si asociatii, reclamatii privind activitatea comitetelor executive si cea a administratorilor. Alte probleme puse in discutie sunt neconcordanta intre consum si valoarea facturilor primite de la furnizorii de utilitati, perturbarea linistii publice, nedeclararea persoanelor din apartamente, cresterea animalelor.

… posturi preluate de la Compact Romania 

Cam acestea ar fi diferentele dintre comunicatele de presa dintre primaria sectorului 3 si cea sectorului 6. Daca prima se refera la lucruri concrete, cea de a doua aduce la cunostinta cetatenilor generalitati. Aceleasi generalitati care le vom regasi si la anul, si peste doi ani … Aaaa, peste 2 ani nu cred ca vom mai avea aceeasi administratie de sector. Noroc ca urmeaza alegerile!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s