Parcul tineretului, intrarea Brancoveanu, O MIZERIE IMENSA!

Cand am sosit in Bucuresti, undeva prin 1996, imi aduc aminte ca am ajuns si prin parcul Tineretului. Chiar la intrare era o gara pentru un trenulet de agrement cu care te puteai plimba prin parc.

Astazi, la 10 ani de la aceasta experientza, am regasit locul cu pricina intr-o starea de degradare de nedescris. Cum este posibil ca toate activitatile comerciale care se desfasoara in zona sa fii primit autorizatie de mediu sau autorizatie din partea autoritatilor medicale, cand aproape intreaga zona este un focar de infectie.

parc mizerabilparc mizerabilparc mizerabilparc mizerabilparc mizerabilparc mizerabilparc mizerabil

Un tren jegos transporta doritorii de senzatii tari pe o linie de cale fera cu encartament ingust, intr-o plimbare in zgomot de tractor (asa suna motorul locomotivei!), printr-un parc invadat de manele, chinezarii si multa, foarte multa mizerie. O banca de asteptarea roasa de timp si neglijentza te invita sa te relaxezi intr-o atmosfera pestilentiala tolerata de autoritatile locale ale sectorului 4!  O „gara” in reconstructie de ani si ani de zile este punctul de plecare al unui trenultez ruginit si urat. Dar neavand alte optiuni, strangi din dinti, iti pui mana la nas, inchizi si ochii si … simti cum iti vajaie vantul pe langa urechi intr-o plimbare de neuitat prin parcul Tineretului.

Reclame

Un gând despre „Parcul tineretului, intrarea Brancoveanu, O MIZERIE IMENSA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s