Ceva mai multa transparenta la primaria sectorului 6

Buna seara,

Dupa saptamani bune decand pe site -ul primariei sectorului 6 puteam citi unde au fost amenajate sectiile de votare pentru alegerile pentru parlamentul european (da!, acele alegeri amanate pana in toamna …), astazi am au aparut informatii noi, in spiritul unei minime trasparente a primariei, despre data si locul viitoarei sedinte extraordinare a Consiliului Local al sectorului 6: in data de 10 mai 2007, incepand cu orele 17:00, la sediul primariei.

Din ordinea de zi mi-au atras atentia urmatoarele:

 • Proiect de hotarare pentru aprobarea acordarii sporului de salariu in procent de 15% lunar ca urmare a existentei factorilor de risc privind nivelul de stres socio-profesional, a insatisfactiei si surmenajului subiectiv pentru angajatii A.D.P. Sector 6
 • Proiect de hotarare privind constituirea comisiei de analiza a activitatii A.D.P. Sector 6 pe perioada iulie 2004 – martie 2007
 • Proiect de hotarare privind aprobarea realizarii proiectului „Programul de colectare selectiva a deseurilor in Sectorul 6”
 • Proiect de hotarare privind aprobarea realizarii proiectului „Planul Local de Dezvoltare Durabila a Sectorului 6 al Municipiului Bucuresti”
 • Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice a obiectivului de investitii:“Amenajare peisagistica si urbanistica Cartierul Crangasi (perimetrul delimitat de Nicolae Filimon, str. C.M. Zamfirescu, Alexandru Ivasiuc, Calea Crangasi, str. Mehadia, Bd. Constructorilor, str. Rusetu, intr. Craiovei, limita de sector, Calea Giulesti)
 • Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice a obiectivului de investitii:“Amenajare peisagistica si urbanistica Cartierul Drumul Taberei (perimetrul delimitat de Bd. Timisoara, str. Brasov, str. Drumul Taberei, str. Brasov, Prelungirea Ghencea, str. Oltului)
 • Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice a obiectivului de investitii:“Amenajare peisagistica si urbanistica Cartierul Militari” (perimetrul delimitat de Bd. Iuliu Maniu, str. Baia de Aries, str. Ariesul Mare, Sos. Virtutii, str. Dambovitei, str. Cetatea de Balta, Bd. Uverturii, str. Drenajului, Bd. 1864)

si tare as fi curios sa se publice pe site -ul institutiei:

 1. rezolutiile acestor proiecte
 2. proiectele in sine: de exemplu as vrea sa stiu si eu, ce inseamna plan de dezvoltare durabila ???
Reclame

3 gânduri despre „Ceva mai multa transparenta la primaria sectorului 6

 1. Multumesc Dan. Si eu am trait aceeasi impresie citind articolul din RL, ca domnul primar ofera niste raspunsuri destul de vagi. Pe site -ul domnuleprimar.ro sunt mult mai multe probleme de fond la care dl. POTERAS ar trebui sa raspunda „right away”.

 2. Pingback: Rafuiala intre indivizii astia de prin partidele politice ... « Mihai PALADE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s