S-au facut cate ceva, dar este mult mai mult de lucru

La un moment dat, primaria sectorului 6 a precizat ce parcari au fost amenajate pe parcursul anului 2006. Am facut o plimbare cu bicicleta prin sector si am urmarit o parte dintre lucrarile mentionate in postul primariei.

Intr-adevar, ceva locuri de parcare au fost amenajate: am ajuns pe strada Raul Dorna, Popa Victor Ion, Liniei, intrarea Vagonetului sau Azurului; dar este foarte ciudat pe ce criterii au fost alese locurile unde au fost efectuate aceste lucrari: pe portiuni de 20 – 50 metri au fost efectuate lucrari, pentru ca mai incolo sa fie gropi foarte adanci in asfalt: de exemplu strada Popa Victor Ion parca este distrusa de bombe!

Inca un aspect trist pe care l-am observat este cantitatea foarte mare de mizerie care exista in sector, printre blocuri, prin zona Militari, pe langa linia de cale ferata. Nu avem noi administratie publica locala de nivel european, dar nici concetatzenii nostri nu sunt mai breji. Oricum, daca as fi primaria sectorului 6 as monta tomberoane de capacitate tripla, cele existente sunt minuscule pentru cantitatea de gunoaie pe care le produce cartierul.

parcaregroapaalta groapaparcare pe Popa Victor Ionsuper-gauroi pe strada Popa Victor Ionstrada Popa Victor Ion

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s