Despre Drumul Taberei … numai nasoale

Am citit un articol despre traficul aglomerat de prin Bucuresti, dar mai ales iesirea din cartierul Drumul Taberei. Este foarte adevarat, dar la fel de pertinente sunt si primele 3 comentarii ale forumistilor.

Intre timp primaria sectorului 6 doarme. Nu este de competenta ei fluidizarea traficului.

Si stau si ma intreb, chiar mai avem nevoie de 6 primarii de sector, de 6 primari + 1 in Bucuresti, de nshpe zeci de consilieri locali? Eu propun desfiintarea primariilor de sector! Oare in New York, Paris sau Viena sunt tot atatea administratii locale ca pe la noi?

Reclame

2 gânduri despre „Despre Drumul Taberei … numai nasoale

  1. Nimic nou. Bine totusi ca eu ies din cartier pe la Lujerului si apoi peste Podul Grant, dar nici acolo nu e mare scofala, tot cam 50-60min fac din Dr. Taberei pana pe varful podului. Uneori o mai iau pe coclauri si dau cu masina de pamant (la propriu) prin Militari (zona Lujerului-Timonierului) si ies la strada mare spre Apaca apoi spre Grozavesti-Giulesti si din nou Grant; nu economisesc mai mult de 10-15 minute si nu renteaza decat daca pasajul Lujerului se „colmateaza”. Nevasta-mea in schimb face muschi, merge pe jos zilnic de la Favorit pana la Razoare. Oricum intrebarea initiala e pusa bine, de ce le platim atatea taxe incompetentilor astora?!

  2. Ai dreptate cu desfiintarea Primarilor de sector. La ce este bun Poteras care nu rezolva nimic…totul nu este de competenta lui si da pe ADP S6.

    Subscriu la desfiintarea acestor posturi care nu fac decat sa ingrase pe unii..carora nu le pasa de probleme

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s