Sortarea deseurilor in sectorul 6

De la televizor am aflat, caci primaria nu stie sa isi popularizeze actiunile (a se vedea site -ul web care tine de generatia anilor ’90), … am aflat ca administratia locala a demarat un program pentru colectarea selectiva a deseurilor menajere. In acest sens au inceput a fi instalate in sector pubele speciale pentru hartie, PET -uri, etc. Imaginile de la Pro Tv erau de la lansarea programului in cartierul Brancusi. Reportajul atentiona ca cetatenii sectorului, romanii in general, mai au inca multe de invatat in spiritul ecologiei, in prima zi de lansare a programului, selectia deseurilor fiind partial efectuata: pentru ca inca se arunca gunoaiele la nimereala, fara discernamant.

Mi se pare foarte grav in schimb ca nu exista si alte mecanisme de popularizare ale acestor actiuni, sunt convins ca oamenii vor deveni pe zi ce trece mai receptivi si atenti.

Scrie si presa:

Aaaa … si tot la televizor in seara asta am vazut niste imagini degustatoare despre imprejurimile Bucurestiului: mormane si mormane de gunoaie, moloz sau cadavre de animale. Fratilor, ce fac aia de la Garda de Mediu???

2007-07-10: in weekend am facut o scurta plimbare prin zona Drumul Taberei. Exceptand cartierul Brancusi (care arata foarte bine!), nu am mai vazut nicaieri pubele pentru colectarea separata a deseurilor. Asadar, de unde pana unde


From Primarie6
From Primarie6
Reclame

4 gânduri despre „Sortarea deseurilor in sectorul 6

 1. Pingback: Reciclare in sectorul 6 « Mihai PALADE

 2. salut,

  preocuparile tale sunt interesante, si spiritul civic e de admirat. pe de alta parte forumul tau este scris intr-o limba de lemn tare dificila.

  daca te uiti deasupra, o sa gasesti asa:
  „administratia locala a demarat un program”
  „Reportajul atentiona ca cetatenii sectorului”
  „ca nu exista si alte mecanisme de popularizare ale acestor actiuni”

  e un text scurt, sunt insa mai multe exemple in alte topic-uri. le-am citit pentru ca ce spui tu despre bucuresti e corect, dar asa cum pe tine te supara gunoaiele, pe mine ma supara limba de lemn.

  numai bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s