E miercuri, e meci de fotbal in Ghencea

Miercurea trecuta a fost meci pe Ghencea. Aglomeratie mare pe stadion, aglomeratie mare pe trotuare si pe strazile adiacente stadionului, masini alandala, unele langa celelalte, parcate milimetric.

Dupa meci, gunoaie si mizerie!

Un aspct interesant: incinta stadionului era joi, a doua zi dupa meci, oarecum curatata, desi unele locuri au fost uitate de oamenii de la curatenie si ordine. Dar in fata stadionului, in afara gardurilor metalice, era o mizerie de nedescris. Oare de ce nu era curatata si aceasta arie? Pentru ca nu se afla in incinta stadionului si pentru ca este in administrarea ADP sector 6? Dar Complexului Sportiv STEUA nu ii este rusine sa stea cu „rahatul” (scuzati, daca poftitzi, expresia) in fatza portii? Asteapta ca altii sa le stranga mizeria de sub nas?

Ei bine, undeva spre ziua de vineri angajatii ADP sector 6 s-au sinchisit sa faca curatzenie in fata stadionului STEUA. Dar nu prea bine, pentru ca astazi, duminica, inca mai troneaza un ditamai mormanul de PET -uri.

Fratzilor, la noi nesimtirea este omniprezenta. Eu as amenda atat clubul STEUA cat si ADP sector 6 pentru aceasta mizerie. Iar pe viitor as face o lege locala care sa mentioneaza ca responsabilitatea curatirii zonei stadionului STEUA este in responsabilitatea integrala a clubului. Punct!

From Primarie6
From Primarie6
From Primarie6
From Primarie6

Vineri seara l-am vazut pe mr. Poteras la TV vorbind despre actiunea de salubrizare efectuata undeva pe Prelungirea Ghencea, spre Domnesti. Acolo se arunca constant deseuri de la constructiile care se tot fac prin Bucurestiul asta. Ce m-a scos din sarite este limbajul de lemn pe care primarul il tot abordeaza: „este datoria noastra sa facem si sa drege, nu vom uita niciodata ca alegatorul ne-a trasat o sarcina …” … bulshit -uri d-astea socialiste. Domnule primar, mai bine ti-ai da demisia, chiar daca este mai putin de un an pana la urmatoarele alegeri! Actiuni d-astea pompieristice, in ton cu galceava Basescu-Tariceanu pe tema gunoaielor nu ajuta in niciun fel. Este nevoie de aplicarea legii, adica dumneata sa-i pui pe oamenii de la politia comunitara sa patruleze … sa patruleze si iar sa patruleze. Si sa-i taxeze pe cei care incalca legea. Atat!

Reclame

2 gânduri despre „E miercuri, e meci de fotbal in Ghencea

  1. Pingback: E miercuri, e meci in Ghencea … ce mai poate fi? « Mihai PALADE

  2. Pingback: Definitely love msn, very nice stuff. Thank you.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s