Asadar avem piste pentru biciclete

Astazi coboram cu bicicleta de la Pta. Universitatii, prin fata parcului Cismigiu, spre Facultatea de Drept. Pe strada, bine inteles. Un troleu ma depaseste iar soferul ma intreaba de ce nu folosesc pista de biciclete de pe trotuar, caci d-aia au fost facute!?!?

Din pacate pista la care facea referire, cea din perioada de mandat la primarie a dlui. Basescu, este o mare pacaleala. Asa a fost de la bun inceput. Si imi este teama ca si noile initiative de pe Splaiul Dabovitei care se termina brusc in trotuare cu borduri la 30 cm de asfalt, sa nu fie altceva decat niste pacaleli. Sa speram ca nu!

Pentru ca stiu cat de dornici sunt actualii politichieni, sa mai bifeze de forma o „realizare”, conform standardelor UE.

Reclame

6 gânduri despre „Asadar avem piste pentru biciclete

  1. Azi dimineata am vazut inca o incercare de pista la apaca. Sper ca lege nu ne obliga se el si folosim, pentru ca le consider pur si simplu periculos.

  2. Legea ne obliga sa le folosim.In zona Izvor s-au instalat si semoafoare speciale pt. biciclisti deci treaba devine serioasa.Problema e ca pe pistele de biciclisti sunt tot felul de obstacole gen craci de copaci sau panouri publicitare.Plus masinile parcate.Nu stiu cum isi inchpuie primaria ca poti circula pe o bicicleta ferindu-ti tot timpul capul.

  3. Vezi ca e foarte periculos bulevarsul ala!!!
    Ai si indicator „interzis pentru bicicleta”. Merg mult pe bicicleta si stiu ca drumurile cu acest indicator sunt f. periculoase

    Esti inconstient ca mergi cu bicileta pe kogalniceanu. Eu mai repede calc pietonii pe trotuar decat sa merg pe starda aia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s