E miercuri, e meci in Ghencea … ce mai poate fi?

La fel ca si in urma cu 2 – 3 saptamani, atunci cand se joaca fotbal pe Ghencea, se instaureaza MIZERIA. Probabil o sa spuneti ca este normal, la cata lume se aduna, iar mizerie se gaseste pe orice stadion european, sau in afara acestuia. Probabil este adevarat, dar nu aceste lucru ma agaseaza cel mai tare pe mine: dar faptul ca mizeria din jurul stadionului este stransa greu, parca cu incetinitorul. Si asa cum spuneam si in post -ul trecut, nu mi se pare deloc normal ca aceasta sa fie stransa numai de ADP sector 6, dar de angajatii stadionului Steaua. Si cat mai din timp, imediat ce s-a terminat meciul!

In seara aceasta, inainte de meci, era deja o mizerie de nedescris injurul stadionului. Maine dimineata oare cum va fi?

Daca as fi primar in sectorul asta, asa da o lege locala care sa-i oblige pe cei care administreaza stadionul Steaua ca, in orice conditii, in maxim 4 ore, intreaga zona sa arate luna, oricare ar fi cantitatea de gunoaie, PET -uri si alte mizerii aruncate de „dragalashii” de ei, fanii!

[2007-08-31, Mihai PALADE]: De data aceasta, angajatii URBAN au curatat zona stadionului Ghencea foarte bine, inca din noaptea meciului, astfel ca, a doua zi de dimineata, era curat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s