Transparenta (de mantuiala) + site de 2 lei

Placut surprins am constatat ca astazi, 2007-10-16, site -ul primariei sectorului 6 mentioneaza, pe langa faptul ca joi are loc sedinta ordinare a consiliului local, si ordinea de zi a lucrarilor. Nimic deosebit, bugete + PUD -uri, dar este un lucru bun ca dupa luni de opacitate, actuala administratie a ales sa mai face ceva exercitii de transparenta. Minime.

Daca veti avea curiozitatea sa accesati site -ul veti observa ca actuala implementare a acestuia (de generatie 1996 – 1998 ca si tehnologie!) nu permite adaugarea de continut mai mare decat o limita superioara stabilita. De aceea ordinea de zi este integrata in site prin 4 postari.

Ultima stire de la primaria sectorului 6 este aceea ca se implica intr-un program de modernizare a laboratoarelor de informatica din sector. Un lucru bun. As vrea totusi sa le sugerez celor de la IT din primarie sa investeasca niste bani si in propriile instrumente de comunicare cu cetatenii.

Si la final … un post interesant pe www.domnuleprimar.ro despre starea lucrarilor la unele locuri de joaca noi din sector. Sa vedem raspunsul oficial, daca va fi sa vina vreodata …

Reclame

Un gând despre „Transparenta (de mantuiala) + site de 2 lei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s