Bucuresti, Daca as fi primar ... cel putin consilier local, De interes local dar nu numai

Semafoare, semafoare …

Incerc pe cat posibil sa nu folosesc autoturismul din dotare. Cel putin nu in timpul saptamanii. Totusi, din cand in cand nu am incotro si trebuie sa ma urc in masina. Si sa ajung la servici. Si iaca, un drum de 10 minute (daca nu ar fi nicio masina!), se transforma in multe zeci de minute. Iar atunci cand nu mai functioneaza si semafoarele … va inchipuiti. Si aici vroiam sa ajung, de ce se strica semafoarele astea? De ce tot cartierul Drumul Taberei este suferind la capitolulul asta. De ce ditamai intersectia de pe Iuliu Maniu, de la Cora, este nesemaforizata? Ce pazesc aia care trebuie sa iaba grija ca traficul sa se desfasoare cat de cat normal? Chiar asa, cine sunt aceia care au grija de semafoare? Autoritatile locale, politia locala, politia rutiera?

Standard

2 gânduri despre „Semafoare, semafoare …

  1. E greeeeeuu cu Becali zice:

    Cei care au grija de semafoare sunt de pe la primarie. Mi se pare ca au un serviciu de genul „Administratia strazilor”, si lucreaza in stransa colaborare cu militia. Din pacate, ca si in celelalte situatii nimeni nu isi face treaba.

    Au facut cu semafoarele ca si cu bordurile. Au schimbat toate semafoarele din Bucuresti, au pus cu leduri, cu butoane, dar evident sunt de cea mai proasta calitate. Nu situ daca este vorba despre calitatea lucrarilor de montaj sau de calitatea semafoarelor in sine. Degeaba au LED-uri ( nu se mai arde becu) daca cand vine ploaia instant pe galben. Nu ne incanta cu nimic.

    La fel se intampla cu marcajele si cu semnele de circulatie. Marcajele se sterg imediat ( nu inteleg cu ce vopsesc nemtii strazile ca la aia am stat o saptamana, a plouat in continuu si nu s-a luat marcaju’ de pe jos – la noi dispare imediat), iar semnele de circulatie , de multe ori ma amuza prin pozitia lor ! Mergi pe banda a 3 a si te trezesti ca esti pe banda din stanga si ca te claxoneaza 100 de nebuni disperati ca blochezi drumul: daca nu exista un semn in prealabil, degeaba ai marcaj – asta se sterge imediat !

    Eu sunt de parere ca un scriitor in devenire isi poate testa muschii degetelor scriind zeci de volume despre traficul din tara asta. E o resursa inepuizabila de umor, drama, tragedie, dragoste !

Lasă un comentariu