Si totusi ce va place prin sectorul 6?

Buna seara,

Chiar sunt curios, ce va place in sectorul 6? Dat de Dumnezeu, facut de mana omului, datorat administratie locale … orice.

Am sa incep eu: un loc care va poate ajuta sa va petreceti 2 ore in mod placut este totusi patinuarul de la piata Dr. Taberei. A fost un proiect contestat, s-au scris multe articole despre incercarile de acum 2 – 3 ani, cand foarte lume s-a plans de galagia si zgomotele de instalatia de sonorizare a amplasamentului; cred ca in timp aceste lucruri au mai fost rezolvate. Astazi, daca te duci la patinuar, pe gheata, vei avea parte de o atmosfera placuta, cu muzica, jocuri si concursuri.

Pe gheata este bine, la vestiare este mai putin placut – fiind vorba de o constructie temporara, iar in imediata apropiere a patinuarului, adica in parcare si parculetul din imprejur, este jale. Nu a fost nimic amenajat. Din pacate o sa aveti impresia, inca o data – dupa ce iesiti de pe gheata!!!, ca afacerea „patinuarul Drumul Taberei” este o jecmaneala; conteaza numai profitul care se obtine, iar detaliile cu privire la atmosfera generala sunt lasate pe locul 62.

From Primarie6

Inchirierea patinelor costa 10 RON, iar un bilet pentru 2 ore costa 15 RON.

In Munchen, Germania, la Olympia Park (sa vedeti ce vestiare au!!!), inchirierea patinelor este 12 euro, iar un bilet pentru intreaga familie costa 9 euro. Un bilet individula costa 3,5 euro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s