Hai sa ne bagam in seama!

Se da:

  1. Un complex studentesc intins pe o suprafata destul de mare, intre ceva institut legat de ape si Carrefour Orhideea, limitat la sud de garla Dambovita, iar la nord de strada Orhideelor (aceea pe care se afla Bricostore si ADP sector 6 … sau stadionul Sportul Studentesc).
  2. Un gard metalic (cu tzepi!) care imprejmuieshte partea nordica a complexului, neprevazut cu vreo poarta de acces. Astfel:
    • Daca vrei sa mergi dinspre Semanatoare spre Belvedere, nu o mai poti taia prin Regie, dar trebuie sa ocolesti pe la R2 sau prin Crangasi
    • Daca vrei sa iti iei ceva de mancare din Regie (sunt tot felul de fast food -uri acolo!), nu o mai poti taia prin Regie, trebuie sa ocolesti pe la R2 sau Crangasi

HARTA ESTE AICI!

Ce se cere:

  • Care a fost motivatia realizarii gardului?

Indiciu: Autoritatile universitare cica si-au propus sa asigure securitatea populatiei din Regie, mai ales ca de curand (uite aici si aici) unii s-au luat la bataie pe acolo si a iesit urat. Iar solutia care le-a iesit la sorti a fost constructia unui gard metalic (parca ar fi o puscarie in interior!), cu cateva intrari, numai pe partea cu Dambovita, toate cu acces controlat. Au instalat si ceva camere de luat vederi, pentru ca astia care conduc inca autoritatile universitare au inca reflexe … de autoritate.

Nu stiu in ce masura au de gand sa se ocupe de smecherii care intra fara sa plateasca vreun bilet in incinta complexului, fiind vorbiti cu portarii. Sau de smecherii care stau toata ziua prin cantina R3 la table si remy, fumand in liniste, desi peste tot scrie „FUMATUL INTERZIS”. Sau de tot felul de alti smecheri care se perinda pe acolo !!!

Pana una alta, din exteriorul partii de nord, complexul Regie arata precum un loc pentru puscariasi, nu mai poti ajunge comod din sud in nord … iar eu mi-am si rupt pantalonii intr-o gaura in gardul ala metalic. :-))

Si totusi, care a fost motivatia realziarii gardului?

From Primarie6
From Primarie6
From Primarie6
Anunțuri

Un gând despre „Hai sa ne bagam in seama!

  1. Mai există o soluţie de traversare: sări gardul în curte la Comisia Naţională pt Controlul Activităţilor Nucleare (sau rogi paznicul să-ţi dea drumul), apoi în parcarea căminelor. Am scris despre asta pe blog-ul propriu (altul decât cel cu Drumul Taberei) după ce timp de câteva ore am observat tineri şi bătrâni cum escaladează căminul de gaze din curtea CNCAN ca să sară apoi spre cămine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s