Afise peste tot

De multa vreme am o idee pe care tare mult as vrea sa o impartasesc cu voi.

Probabil cu totii va simtiti sufocati de dezordinea in care se lipesc afise. O mostra din centrul orasului Bucuresti, chiar langa primaria capitalei, langa Cismigiu puteti vedea mai jos. Cam in aceeasi maniera ajung lucrurile si atunci cand sunt campanii electorale, aproape ca nu ramane stalp, cos de gunoi, perete, care sa nu fie invadat de afise.

From Primarie6

Ei bine, eu nu cred ca este normal ca afisele sa fie lipite oriunde. Daca as fi primar … cel putin consilier local as promova o lege care sa interzica lipirea de afise in locurile neamenajate in acest sens. Probabil aceasta lege exista, asa ca, mai mult, chiar as aplica legea. As amenda beneficiarii afiselor pentru ca nu au stiut sa isi gestioneze corespunzator procesul de lipire afise. Este atat de simplu in cazul acestor lucruri relativ simple si lipsite de importanta … dar uitati si voi cum arata o cladire in mijlocul capitalei europene Bucuresti.

Reclame

3 gânduri despre „Afise peste tot

  1. Ma intreb: este posibil oare sa faci aceste lucruri marunte, pe care le invoci ? Oare ceilalti de ce nu le-au facut niciodata ?

    Ma intreb, de ce nu aud niciodata primari punand accent pe criminalitatea ridicata din Bucuresti. Ai idee ? Crezi ca Vidu’ are curaj sa o trimita pe nevasta-sa , seara , pe strada mea , cu fularul lui dINAMO la gat ? Eu zic ca n’are … oricum , daca o face, ajunge acasa pe bucati :))

    Sau , el, are sange in instalatie sa mearga pe jos de la mine pin’ la nasu ? Eu zic ca n’ajunge . Il sfasie cainii ! Pacat ca nu’ncearca

  2. Sunt convins ca aceste lucruri marunte pot fi facute.
    Dar nu cu oamenii actuali, asta fara discutie.
    Aceste lucruri marunte nu se intampla in mometul de fata pentru ca oamenii care ar trebui sa le sesize chiar nu „percuteaza” ca este ceva de facut. Eu sunt convins ca atunci cand dl. VIDEANU iese pe balconul primariei si priveste inspre parcul Cismigiu si cladirea din poza, EFECTIV, la nivel cerebral nu se intampla niciun scurtcircuit care sa-i sesizeze mizeria din fata ochilor. Altfel nu se explica!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s