Daca va plictisiti domnule primar!

Dupa ce va plicitisiti de campania in pripa cu cosmetizarea sectorului 6, va propun sa va opriti atentia si asupra problemei cainilor semi-vagabonzi.

Stiu ca de cainii vagabonzi se ocupa (!?!?) primaria capitalei, asa ca, dumneavoastra nu veti lua nicio atitudine (ca ma si intereseaza pe mine cum va impartiti dumneavoastra responsabilitatile!). Dar cainii semi-vagabonzi sunt aceia aciuiati pe langa blocuri, diverse institutii si companii, care sunt semi-intretinuti de oameni din blocuri, paznici si angajati ai diverselor inbstitutii si companii.

Propunerea mea este: persoanele fizice, administratiile de bloc si conducerea companiilor si institutiilor care au in grija caini semi-vagabonzi, sa fie obligati sa faca acest lucru, tinand cont de toate prevederile legale actuale. Nu sunt un specialist, dar ma refer la: buletin medical, responsabilitatea in cazul unor eventuale accidente, curatenia, etc, etc. Iar daca respectivele persoane fizice si juridice nu vor sa isi asume aceasta responsabilitate, a ingrijirii „oficiale” a respectivelor animale, sa fie totusi oblogate sa le predea organizatiilor de ecarisaj.

From Primarie6
Reclame

3 gânduri despre „Daca va plictisiti domnule primar!

  1. Da, da… Vezi să nu… Câtă vreme încă avem babe care aruncă cu borcane după hingheri şi organizaţii pt protecţia animalelor ce sunt doar de faţadă şi păpat fonduri, nu o să se schimbe nimic.

  2. Ideea este sa muti responsabilitatea la cel mai apropiat de subiect.
    Tii un caine in casa scarii? Ingrijeste-te de el! Nu o faci, atunci tu, administratie de bloc, esti pasibil de amenda. Iar baba, la presiunea comitetului de bloc, va actiona in consecinta.
    Tii un caine la poarta fabricii? Ingrijeste-te de el! Nu o faci, atunci tu, management de companie, esti pasibil de amenda. Iar paznicul, la presiunea conducerii companiei, va actiona in consecinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s