Dl. Poteras isi face campanie

Mai vrea o data la sefia primariei sectorului 6. Si a inceput sa isi faca campanie. Si a scos un fluturas in care ne spune ce a facut in patru ani de zile, decand este primar. Cica are si site web, dar nu merge! Nici cel de la primarie nu merge decat din cand in cand. Ma rog, haideti sa revenim la ce a facut dl. POTERAS in patru ani de dezvoltare locala!

Cartierul Constantin Brancusi

Despre cartierul asta s-a povestit atat de mult, ca mi se apleaca. In primul rand asta este un proiect ANL, facut prin eforturi concentrate ale mai multor institutii guvernamentale, asa ca, meritul nu apartine DELOC dlui. POTERAS. Dar dumnealui are o fixatie cu acest cartier Brancusi. Sa nu uitam ca in 2004, cand prealuat mandatul de primar, lucrarile la acest cartier erau avansate.

Biroul Unic

Cetatenii sectorului 6 sunt primii beneficiari ai debirocratizarii si ai unei totale transparente a administratiei publice locale.

Asa scrie pe fluturasul primit pe strada si inca 2 in cutia postala. La ce transparenta totala se refera dl. POETRAS nu stiu. Stiu doar ca, daca accesezi site -ul primariei sectorului 6, prea multe informatii nu afli. Nici urma de proiectele primariei, foste, actuale sau viitoare, nici urma de rapoartele anuale ale primarului, nici vorba de buget, aproape nimic. Aproape … pentru ca in urma cu 6 luni de zile, chiar nu era nimic, site -ul fiind mai mereu „picat”. Asadar, transparenta din parti!

Reamenajarea peisagistica

Sa nu uitam ca cele cateva amenajari s-au intamplat in ultimele 6 luni de zile, deci nici pe departe nu fac parte din programul de dezvoltare locala ai mandatului dlui. Poteras, dar din programul de aburire rapida al electoratului.

Parcari

Primele parcari dupa ’89?

Unde? Vorbim cumva de parcari noi, in cladiri speciale, cu acces controlat sau ceva in genul asta? Nuuuu, este vorba de parcarile spic amenajate pe marginea strazilor. DAR, foarte important, aceste parcari sunt amenajate de Primaria Municipiului Bucuresti, nu de primaria de sector, DECI, care este meritul dumneavoastra domnule POTERAS?

Scoli si gradinite

Pentru copiii nostri

72 de unitati de invatamant au fost reamenajate si reabilitate dupa standarde europene.

Eu unul nu am reusit sa-l reinscriu pe baietelul meu la gradinita. Cica nu mai sunt locuri. La acest capitol nu ma pot pronunta in cunostinta de cauza, poate chiar au fost reamenajate gradinitele, dar acest lucru face parte oricum din obligatiile administratiei locale.

Infrastructura

Lucrari necesare vietii de zi cu zi

S-a extins alimentarea cu apa pe 30 strazi.

S-a extins reteaua de canalizare pe 32 strazi.

S-au asfaltat 110 strazi.

Il credem pe dl. POTERAS pe cuvant, caci nu detaliaza niciunde aceste aspecte. Parerea mea este ca aceste detalii trebuie sa se regaseasca in rapoartele anuale ale primarului, dar ele nu exista.

Bisericile

Ce nu s-a facut niciodata

Si este insiruita o lista de 11 biserici care au primit sprijin financiar pentru renovare sau finalizarea lucrarilor de constructii.

Chiar daca toate aceste lucruri ar fi adevarate 100%, nu vi se pare cam putin? Si putin relevant pentru o viata mai buna si sanatoasa in sectorul 6?

Eu vreau sa stiu cate spatii verzi avem in sectorul 6? De ce este atat de multa mizerie? Ce obiective culturale sunt in sectorul 6 si cum au fost acestea sprijinite? In ce obiective de investitii majore s-a implicat primaria sectorului 6? De ce site -ul web este atat de sarac in informatie? Ce a facut primaria sectorului 6 pentru fluidizarea traficului? Si multe alte …

Recomandarea mea: NU VOTATI Cristian POTERAS! Ar fi o noua tzeapa!

From Primarie6
Reclame

2 gânduri despre „Dl. Poteras isi face campanie

  1. A făcut, dar nu vrem noi, criticii lui, să vedem. :-p

    N-a făcut nimic, ce să mai… A stat şi a aşteptat următoarele alegeri. Tot ce s-a făcut în ultimii 4 ani ori erau parte dintr-un plan mai mare, ce nu ţinea de el, ori erau începute de alţii.

    Darabonţ n-a făcut nimic. Poteraş n-a făcut nimic („Să păstrăm curat lună”… Dar când a făcut el curat lună în sector, ca să avem ce păstra?). Tănase nu va face nici atât.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s