Informatizarea primariei sectorului 6?

Pe data de 21 aprilie, primaria sectorului 6 a emis un comunicat de presa referitor la un proiect de informatizare care a inceput inca din decembrie 2006. Beneficiile acestui proiect se reflecta in mai multa transparenta a primariei de sector, cat si o optimizare a activitatilor specifice birourilor interne ale primariei, prin dezvoltarea de aplicatii informatice dedicate anumitor problematici: plati online, registratura, etc.

Ceea ce nu reuseste comunicatul de presa sa transmita este daca la conferinta de presa se vor anunta rezultate concrete sau este o campanie publicistica care promoveaza beneficiile unui sistem informatic intr-o administratie locala?

In mod normal ar trebui sa se vorbeasca despre rezultate, fiind vorba despre un proiect inceput cu peste un anu si jumatate in urma. Am sa intreb la primarie cat si la partenerii IT ai acesteia despre ce a fost vorba in conferinta de presa. Voi ati observat ceva reactii in presa pe acest subiect?

Reclame

4 gânduri despre „Informatizarea primariei sectorului 6?

  1. Uite, ştirile de genul ăsta mă lasă năuc. Poteraş ăsta cred că nu mai ştie cu ce să iasă la rampă ca să fie reales.

    Ţinând cont că „proiectul a început în decembrie 2006”, probabil a fost vorba de vreun experiment ultrasecret, pt că nimeni nu a făcut tam-tam pe chestia asta.

  2. da, informatizare … de ce in fiecare an isi cumpara calculatoare performante ? pentru ce ? pentru solitaire si eventual un word ? Cum isi justifica sumele cheltuite pe it ? ce aplicatii au de necesita putere de calcul crescuta ? e incredibil ca in fiecare an sunt alocate sume mari de bani pentru it.

  3. sal bani sunt dar ii folosesc in scopuri personale nesimtitii astia si greseala este a electoratului,mai bine am angaja primar !!! sa faca o data ce trebuie facut un efort din partea populatiei si dupa o sa fie liniste ,cel putin cu rablele de pe trotuare cu grajele dintre blocuri .dom,primar poteras dv credeti ca lumea e oarba degeaba nu mai prindeti fotoliu pe sector 6 paaaaaa lumea s a mai trezit la realitate,ati umblat pe perpedes prin sector printre blocuri sa vedeti ce dezastru este din cauza garajelor folosite pe pot de depozite pt unii si ocupa alte locuri de parcare?sa va fie rusine dom poteras.!!!

  4. nu ati facut nimic sa va fie rusine ca va considerati cel mai bun sinteti la cealalta extrema acum v-ati adus aminte de sector ………du-te linistit conform sloganului dvs. cine nu e gata il iau cu lopata ……. la gunoi ! ! !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s