Pastreaza-l pe cel mai bun???

Nu am nimic personal cu dl. POTERAS, din contra, mi-as fi dorit sa fi fost cea mai buna alegere din ultimii patru ani in desemnarea primarului de la sectorul 6. Dar sa recunoasteam domnilor, nu a fost nici pe departe cea mai buna alegere!

Eu unul nu sunt stabilit prin sectorul6 decat de vreo patru ani si am vazut si „moshtenirea” (dezastruoasa) a dlui. DARABONT. Dar sa iesi in strada si sa declari „Pastreaza-l pe cel mai bun” mi se pare o nonsalanta si un tupeu grozave!

„Performantele” dlui. POTERAS ar trebui sa-i bage cu privirea in pamant pe toti PNL -ishtii, PD -ishtii si PDL -ishtii care l-au sustinut candva in 2004 si inca il mai sustin astazi in 2008. Ce increderere sa mai avem noi astazi in aceste partide politice cand promoveza asemenea persoane, lipsite de viziune, performante manageriale, transparenta si, inainte de toate, bun simt?

Probabil, adevarul CRUD este acela ca se mizeaza din plin pe lipsa de reactia a societatii care prea putin se intereseaza de cine o conduce iar in momentul alegerilor nu face altceva decat sa puna stampila pe primul indivit care a impresionat-o cu ceva in campania electorala. Altfel cum naiba sa nu-l votezi pe cel mai bun!?!?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s