Mie unul mi-a placut …

Am fost bombardat de informatiile de la TV despre mizeria si gunoaiele de pe litoralul romanesc. Sambata am tras si eu o fuga la cetatea Histria si apoi am ajuns pret de cateva ore si in Mamaia. Mie mi s-a parut plaja destul de cocheta si ingrijita. Putin poate cam aglomerat pe aleile statiunii, dar altfel m-am simtit bine. Apa marii a fost buna si destul de curata. Am gasit terase bune si nu exagerat de scumpe.  Pe scurt: se poate!

From dePrinRomania
From dePrinRomania
From dePrinRomania
From dePrinRomania

Iar in rezervatia Delta Dunarii unde se gaseste cetatea Histria, puteti avea norocul sa dati peste tot felul de vietuitoare: berze, batlani, tot felul de rate, dar si broaste testoase. Peisajul este frumos.

From dePrinRomania
From dePrinRomania
From dePrinRomania
Reclame

Un gând despre „Mie unul mi-a placut …

 1. Aproape 400 de oameni au semnat deja o petitie online pentru salvarea de la defrisare a 40 de ha de padure din Dealul Gusteritei din Sibiu. Petitia:

  „Cerem oprirea demersurilor de avizare de catre ANPM si autoritatile locale a defrisarii a 40 de hectare de padure din Dealul Gusteritei, Sibiu de catre firma Tondach Romania Srl. Sibiul se sufoca si nu mai are zone verzi suficiente. Alte asemenea proiecte au masacrat copacii din Calea Dumbravii si alte zone verzi ale orasului. De asemenea se pregateste defrisarea Padurii Dumbrava pentru a face loc unui Aqua Park si un cartier rezidential.

  Cerem ca in Sibiu sa nu mai fie distruse zone verzi si Primaria si Consiliul Local sa demareze un program de protejare a acestor zone si de marire a lor.”

  Dealul Gusteritei din Sibiu se doreste a fi transformat intr-un proiect minier de suprafata, dupa ce in ultimii ani aceeasi firma a mai sapat in deal. Acum doresc sa extinda acest proiect. SIBIENII SPUN S.O.S. Dealul Gusteritei.

  Sprijiniti petitia, cititi, semnati si dati mai departe: http://www.petitieonline.ro/petitie/salvati_dealul_gusteritei_-p50621040.html

  detalii despre proiect au aparut si Adevarul, Agerpres si Monitorul de Sibiu. Blogul http://mazemania.blogspot.com/ contine informatii in mai multe articole despre acest proiect si protestul initiat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s