Ipocrizie cat incape …

Inainte de a mai povesti ce am mai facut in ultima vreme, vreau sa incep sa-i ciritic un pic pe cei 2 protagonisti (din punctul meu de vedere!), candidati la primaria sectorului 6, cu sansele cele mai mari (tot din punctul meu de vedere!).

Primul, mr. Antonel TANASE. Credeam ca are prima sansa la primarie. Ii urmaream si blog -ul. S-a dovedit ca … vorba multa, saracia electoratului. Dupa ce a iesit consilier local (nu am inteles bine daca in sectorul 6 sau la primaria capitalei) nu s-a mai sinchisit sa scrie nimic despre proiectele sale de viitor, despre programele sale, despre cum are de gand sa se implice in activitatea administrativa din primarie. Pe scurt, ipocrizie!

Cel de-al doilea, mr. Cristian POTERAS. Stiam ca in cazul dumnealui e mai mult vorba (si aia impinsa de unii de la spatele lui; sa le zicem consilieri de imagine; colegi de partid … „dom’ Poteras, da bine un blog acolo pa internet”) decat fapta; si s-a adeverit. Si dumnealui, dupa aproape 3 luni de la succesul de a ramane in functia de primar la sectorul 6, nu a mai catadicsit sa scrie/vorbeasca despre proiecte, actiuni, planuri … Pe scurt, tot ipocrizie!

Ce ziceti, suna a mare tzeapa, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s