Ceasurile RATB

Nu functioneaza. Inca un proiect de succes cu autoritatile statului roman?

Iar primaria nu poate da o lege locala care sa interzica afisajul publicitar pe unde se apuca? Sau daca aceasta lege exista, de ce naiba nu am auzit de nicio sanctiune? Ar intra in atributiile politiei comunitare?

From dePrinBucuresti

[2008-10-14]: Si mai sunt multe de spus: mai deunazi am remarcat ca prin unele locuri, ceasurile lipsesc cu desavarsire; chiar si ceasurile din tramvaie functioneaza aiurea: ieri dimineata, desi eram la statia Ghencea, afisajul electronic arata ca suntem in Agronomie, iar ceasul ora 20:30; si peste toate acestea, mizeria asta nesimtita cu afisele cu reclame;

PONT pentru RATB: faceti niste poze la afise si pentru fiecare individ/firma care isi face reclama acolo, reclamati-l undeva la primarie sau politie!!!

From dePrinBucuresti
From dePrinBucuresti
From dePrinBucuresti
Reclame

2 gânduri despre „Ceasurile RATB

  1. In prima imagine vad ca e putin cam spart ceasul… iar faptul ca este spart iar panourile sunt „semnate” denota cat de inapoiati suntem… Chiar daca statul va face ceva vreodata, se va gasi un cretin sa distruga. Suntem aici pt ca asta suntem!
    Panourile de ex. sunt pentru informatii RATB… ce cauta afise lipite cu aracet acolo? Traim asa cum meritam!

  2. In ultima vreme, 2 – 3 saptamani, am remarcat ca au inceput sa mai curete statiile, chiar sa inlocuiasca aparatele electronice. Mizeria cu afisele apare la loc in mai putin de 2 zile, iar aparatele inca nu afiseaza cat mai dureaza pana la sosirea urmatorului tramvai.

    Treaba cu inapoierea este reala; Totusi de ce nu functioneaza treaba cu luatul la intrebari a celor care lipesc in nestire: pentru ca sunt oferte de cursuri, oferte de servicii, bla, bla, bla. Putina atitudine nu ar strica din partea RATB -ului.

    Anyway, o parere …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s