Inconsecventa …

… de fapt, consecventa de interes: in urma cu cateva luni, cand dl. Antonel TANASE candida pentru functia de primar la sectorul 6, site -ul de campanie beneficia si de un blog. Povestea despre proiectele sale, despre cat de important este sa fie ales el primar and so on, and so on; cand nu a intrat in turul 2, doar de dragul de a nu vota PD-L, a indemnat cetatenii sa-l voteze pe mr. DARABONT, adica competititorul din 2004. Anyway … INCONSECVENTA.

De la alegerile locale, cand scria cate un mesaj la cateva zile si pana in prezent, nu a mai fost interesat de a comunica cu electoratul folosind mijloacele moderne de comunicare.

Dar uite ca dintr-o data, la inceput de campanie electorala pentri Parlament, il regasim pe dl. TANASE pe bannere prin sectorul 6, cum ca doreste sa ajunga deputat de data aceasta … ca sa rezolve aceleasi probleme pe care le-ar fi rezolvat si daca ar fi iesit primar. Si si-a tras din nou site web, dar de blog a uitat din nou.

Ma gandeam ca e ceva mai rasarit dl. Tanase, dar inca o data avem parte de oameni inconsecventi care doar se hlizesc in fata electoratului in speranta ca ies, fie primari, fie deputati … orice pe acolo care sa le dea o mica functie. Se dau funky si trandy, isi trag site -uri „good looking” si abordeaza comunicarea „via blogging”, posteaza numere de telefon si adrese de email (i-am scris si eu la modul serios in campania de la locale … cred ca va inchipuiti, niciun raspuns), dar din pacate este numai vrajeala pentru un electorat care se lasa mereu vrajit atat de usor.

Ar mai fi o chestiune: nu vi se pare ca toti mizeaza pe aspecte locale, parca ar candida cu totii la functia de consilier local. Nu am vazut vreo dezbatere mai de amploare pe subiecte mai generale, de exemplu educatia sau infrastructura.

Reclame

Un gând despre „Inconsecventa …

  1. Da, cam toti mizeaza pe local. Ma pufneste rasul cand vad ca toti candidatii din Dr. Taberei se bat cu pumnul in piept in legatura cu metroul. Daca ar fi sa ii cred, la anul ar trebui sa fac din Aleea Baiut pana la Universitate 25 de minute maxim. Nu-mi fac, insa, prea multe sperante. Tot 1 ora jumatate o sa imi ia dimineata.

    Sunt atat de scarbita de campanie, de sloganuri, de promisiuni, de fete tampe, de dinozauri securisti care vor sa fie senatori si tineri deghizati in mari „schimbatori” care se vor deputati.

    Am o diploma in stiinte politice si mereu am militat pt constiinta civica. Mereu am sustinut ca daca vrei sa ai dreptul sa reprosezi ceva administratiei locale sau centrale, trebuie mai intai sa votezi, sa alegi. Acum, nu mai cred asta. Si regret. NU O SA MERG LA VOT. Si nici nu o sa mai reclam nimic nimanui. A MURIT CONSTIINTA CIVICA DIN MINE. TRAIASCA CONSTIINTA LOR!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s