Un mesaj pentru dl. prim-ministru … ala inchipuit

Asa … din start: la orice ora din zi ai incerca sa te intorci in Bucuresti, venind de la Ploiesti, cu masina, invariabil:

  • Ploiesti – Bucuresti Otopeni, Academia de Politia, complexul Baneasa: 45 minute
  • Baneasa – Grozavesti: in medie 1 ora;

Numai ca, ultimele experiente au fost din ce in ce mai nasoale: saptamana trecuta am facut 2 ore si ceva, iar ieri 1 ora, doar ca pornind de la Piata Presei Libere, adica de dupa dopul nenorocit de la Baneasa.

De felul meu sunt destul linistit si nu ma manifest zgomotos, dar ieri era sa turbez in masina pe strada Banu Manta, inaintand in „pas” de melc spre Titulescu, sau incadrat pe cele 5 (adhoc!) benzi ale strazii Gheorghe DUCA de langa Gara de Nord.

Si deodata, in timp ce stateam pe la Titulescu … am vazut revelatia:

From dePrinBucuresti
From dePrinBucuresti

Da … Pasajul Basarab! Acea lucrare demna de National Geographic si Discovery Channel care ar trebui finalizata in martie 2009. Imi si inchipui cum vom vedea la televizor imagini de pe santier despre provocarile nemaipomenite cu care s-au confruntat constructorii si cum s-au desfasurat comitete de criza la ore tarzii din noapte ca sa rezolve probleme stringente ale proiectului; si cum managerii de proiect, in special din partea autortitatilor (sic!) au gasit solutii de criza si au actionat eficient astfel incat lucrarea sa se incadreze in buget, timp si calitate. Sunt convins de acest lucru.

Tot gandindu-ma la chestia asta, am inaintat pana in dreptul Garii de Nord, unde cu greu politishtii facea fata traficului infernal.

From dePrinBucuresti

Si mi-am dat seama ca dl. ex-primar VIDEANU Adriean are de gand sa fie prim-ministru. WOW, sunt convins ca atunci vom avea parte de o continuare la National Geographic si Discovery Channel … finalizarea autostrazii Transilvania!

Ieri a fost un pic mai bine! Un pic …

From dePrinBucuresti
From dePrinBucuresti
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s