Trafic infernal

Astazi eram in tramvaiul 41 cand am venit spre birou. Inghesuiala foarte mare la orele 07:45. La iesirea din pasajul Lujerului era crima si pedeapsa: masini pe linia de tramvai, masini care fac stanga fara a avea voie sa faca acest lucru, fara politishti in intersectie.

Imi aduc aminte ca undeva prin 2001dl. Basescu (primar pe atunci) afirma ca, odata cu modernizarea liniei de tramvai 41, timpul calatoriei a fost redus de la Ghencea la Piata Presei, de la 40 – 50 minute, la numai 20 – 25 minute. Si este adevarat, dar aceasta performanta mai este valabila doar in afara intervalelor orare: 07:00 – 09:00 si probabil, 17:00 – 19:00.

Mai jos este un filmulet facut mai demult: de la Ghencea pana la „prima” a fost nevoie de 10 – 15 minute; aceasta situatie se repeta aproape in fiecare dimineata; mai ales daca nu sunt polithsit in intersectia Prelungirea Ghencea – Brasov – bd. Ghencea.

Dar traficul va fi fluidizat conform anuntului din imagine! Cand? De catre cine? De ce pe aici si nu pe altundeva? Ce-i asta???

From dePrinBucuresti
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s