Ostentativii ridicatori de masini

Banuiesc ca toata lumea a observat noul curent in actul de guvernare locala, anume ridicatul de masini, de pe domeniul public, din locurile nepermise prin indicatoare „oprirea interzisa”.

Nu exista zi in care sa nu vedem cateva masini ale ADP sector 6 cum transporta de zor masini, undeva la periferia Bucurestiului, cum politia locala intervine cu sarguinciozitate pentru gestionarea traficului, cat timp masina ADP efectueaza manevrele de incarcare ale masinilor contravenientilor; DAR nu am prea observat:

  • proiecte pentru parcari noi, desi blog -ul invechit al actualui primar se lauda cu 50000 noi locuri de parcare
  • nici pana in ziua de astazi, dupa mai bine de un an de zile, parcarile spic de pe bucla din cartierul Drumul Taberei (lucrare derulata de primaria capitalei si nu cea de sector!) nu sunt marcate, astfel ca masinile sunt parcate alandala, ocupand cateodata chiar si trei locuri de parcare
  • unde se duc banii (probabil putini) colectati din taxele pentru recuperearea masinilor ridicate de pe domeniul public? parcari noi, modernizarea celor existente, unde?

[Updated 2009-03-26]: Cum spuneam, nu exista zi sa nu vedem masinile ridicatoare de masini cum se plimba EXACT PRIN ACELEASI LOCURI dupa vanat. Oare pe Splaiul Independentei la Semanatoarea se intampla cele mai grave ambuteiaje din Bucuresti? Dar de marcarea locurilor de parcare cine se ocupa?

From dePrinBucuresti
From dePrinBucuresti
From dePrinBucuresti

Am o sugestie pentru ADP sector 6: sa ridice masinile parcate aiurea pe pistele pentru biciclete! Pentru ca acolo chiar este rea intentie sau indiferenta! Vedeti aici!

[Updated 2009-03-30]: Este mai greu sa tragi niste linii pe asfalt decat sa ridici mashini. Si nici macar nu este profitabil. Cam asa arata marcajele dupa vreo 4 zile de munca. La un moment dat le vor finaliza, dar ca sa vedeti si voi cum se munceste …

From dePrinBucuresti
Reclame

4 gânduri despre „Ostentativii ridicatori de masini

  1. Pingback: Mi-au luat masina din fata blocului « Mihai PALADE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s