Nesimtire pe lacul Snagov

Tot vorbeam eu mai devreme de ceva legat de simtire si nesimtire; se pare ca nesimtirea este la ea acasa si pe lacul Snagov; sunt convins ca individul cu barca cu motor este un fel de patron de firma care face afaceri profitabile cu autoritatile locale, statul in general …

Reclame

2 gânduri despre „Nesimtire pe lacul Snagov

 1. Privesti dintr-un singur unghi. Asa cum a facut toata presa din romania. Nu are importanta daca individul cu barca e patron sau orice altceva. Important este ca el este Proprietar, locuieste acolo si nu vrea sa fie trezit la ora 7 dimineata cu megafonul. Ministerul Sportului sa faca bine sa asigure echipei un loc in care se pot face antrenamente fara sa trezesti tot cartierul. Sau cel putin sa le ia niste casti ca sa nu urle prin megafon.

  Fraza „sunt convins ca …” nu miroase bine atat timp cat nu poti sa spui ce te-a convins.Se poate, bai Misu?

 2. Salut,

  Da, eram infierbandat de patzania cu mashina. Si da, ai dreptate: individul acela, daca este proprietar, are tot dreptul sa doarma in liniste.

  Referitor la galagie, practic nu avem de a face cu o reala problema, un simplu sistem de emisie/receptie folosind cashti receptoare probabil ar fi suficient.

  Referitor la reactia individului, oricum a fost deplasata. Asta m-a revoltat pe mine.

  Problema de fond o reprezinta faptul ca se dau autorizatii de constructie in nestire, fara sa se tina cont de mediul inconjurator si la ce foloseste acesta. Probabil lotul de canotaj al Romaniei se antreneaza acolo de zeci de ani. Probabil la momentul achizitiei terenului pe malul lacului, se stia ca luciul apei este folosit la tot felul de activitati. Probabil, probabil, probabil …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s